08-09-06

 Wie ben ik? Wat drijft mij?

 Marc Lemaitre

4de kandidaat lijst 1

 sp.a-spirit

Ik sta aan uw kant.

 

Actief gemeenteraadslid sinds 1986

Fractieleider sp.a

 

 

Mijn aandacht gaat vooral naar uw woonomgeving. In Kortrijk is in de voorbije zes jaar veel aan stadsvernieuwing gedaan, maar er blijft nog zeer veel te doen, zowel in Kortrijk-stad als in Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke en Rollegem.

 

Daarbij moeten de bewoners steevast goed geïnformeerd worden en zij moeten hun zeg hebben. Ik sta aan uw kant.

 

Als voorzitter van Goedkope Woning ijver ik voor een grondige modernisering van de bouw en verhuur van sociale woningen en appartementen in Kortrijk. Wonen moet een prioriteit worden in het stadsbeleid.

 

Het moet nog aantrekkelijker gemaakt worden om in Kortrijk te wonen: begaanbare voetpaden, verzorgd stadsgroen, veilig verkeer, een waaier van cultuur, weten waar je kunt uitgaan, betaalbare woningen voor jonge gezinnen, aandacht voor de noden van de bewoners van appartementen, werkgelegenheid, respect voor ons erfgoed, natuurontwikkeling enzovoort. Het heeft er allemaal mee te maken. Over al die aspecten van het bestuur van Kortrijk wil ik mij verder laten horen in de gemeenteraad. Met uw stem kan ik opnieuw verkozen geraken. Ik sta aan uw kant.

 

Marc Lemaitre, Goedendaglaan 69, 8500 Kortrijk, 0473 38 26 47, kortrijk@marclemaitre.be, website: http://www.marclemaitre.be

 

 

 

15:18 Gepost door Marc Lemaitre in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.